Набридли класичні млинці, а вдома багато осінніх овочів? Пропонуємо «вбити двох зайців одним пострілом»: спробуйте рецепт ароматних млинців з кабачків.
Про це повідомляє портал "Smakotainfo.com"
Ніжний смак та користь для організму – основні переваги такої легкої у приготуванні страви.
- Кабачки 1 шт.
- Яйця 4 шт.
- Кефір (жирність 2,5%-4%) 400 мл.
- Вершкове масло 50-70 г.
- Кріп за смаком.
- Борошно 200 г.
- Сіль за смаком.
- Харчова сода 3 г.
Натріть кабачок на дрібній тертці, відіжміть зайвий сік. Додайте яйця, кефір, перемішайте.
Додайте сіль, борошно, перемішайте. Пробийте блендером до однорідної консистенції.
Додайте подрібнений кріп і ще раз пробийте блендером.
Додайте харчову соду.
Вилийте тісто на розігріту пательню (для першого млинця змастіть сковорідку рослинним маслом).
Посмажте млинці з обох боків до золотистої скоринки.
Промастіть кожен млинець тонким шаром розтопленого вершкового масла.
До страви пропонуємо заварити чорний чай. Смачного!