Не знаєте, що приготувати до чаю? Спробуйте гарбузове печиво. Ця випічка потребує найпростіших інгредієнтів, а також вирізняється легким та швидким приготуванням.
Інгредієнти:
- Гарбуз - 250 г;
- Масло -150 г;
- Цукор - 200 г;
- Яйце - 1 шт;
- Борошно - 350 г;
- Ванільний цукор -1 ч.л.;
- Розпушувач для тіста - 1/2 ч.л.;
- Кориця -1 ч.л.;
- Мускатний горіх -1/2 ч.л.;
- Імбир 1/2 ч.л.
Очищений від шкіри та насіння гарбуз нарізати кубиками та варити у підсоленій воді 15 хвилин. Збити блендером м’яке масло з цукром, додати яйце. Злити воду з гарбуза та зробити з нього пюре.
З'єднати пюре з масляною сумішшю, додати туди ванільний цукор, борошно та розпушувач. Перемішати. Додати корицю, імбир та мускатний горіх. Все дуже добре перемішати.
Деко застелити папером для випічки і змастити його олією. Викласти тісто на деко за допомогою ложки. Поставити у попередньо розігріту до 200° духовку на 25-30 хвилин. Але треба дуже вважати на особливості власної духовки та те, наскільки грубим (чи тонким) ви зробили печиво. Перед випічкою можна посипати печиво цукром або подрібненими волоськими горіхами.