Суботній рецепт: гарбузове печиво

Не знаєте, що приготувати до чаю? Спробуйте гарбузове печиво. Ця випічка потребує найпростіших інгредієнтів, а також вирізняється легким та швидким приготуванням

Інгредієнти:

  • Гарбуз - 250 г;
  • Масло -150 г;
  • Цукор - 200 г;
  • Яйце - 1 шт;
  • Борошно - 350 г;
  • Ванільний цукор -1 ч.л.;
  • Розпушувач для тіста - 1/2 ч.л.;
  • Кориця -1 ч.л.;
  • Мускатний горіх -1/2 ч.л.;
  • Імбир 1/2 ч.л.

Очищений від шкіри та насіння гарбуз нарізати кубиками та варити у підсоленій воді 15 хвилин. Збити блендером м’яке масло з цукром, додати яйце. Злити воду з гарбуза та зробити з нього пюре.

З'єднати пюре з масляною сумішшю, додати туди ванільний цукор, борошно та розпушувач. Перемішати. Додати корицю, імбир та мускатний горіх. Все дуже добре перемішати.

Деко застелити папером для випічки і змастити його олією. Викласти тісто на деко за допомогою ложки. Поставити у попередньо розігріту до 200° духовку на 25-30 хвилин. Але треба дуже вважати на особливості власної духовки та те, наскільки грубим (чи тонким) ви зробили печиво. Перед випічкою можна посипати печиво цукром або подрібненими волоськими горіхами.