У цю морозну суботу радимо приготувати смачну страву – рибу під хлібною скоринкою. Справжня насолода, коли під хрумкою скоринкою знаходиться ніжна рибка.
Страва добре смакуватиме з легким овочевим салатиком або з рисом.
Інгредієнти:- Філе рибне (будь-яке) – 400 г.
- Хліб перемелений – 2 склянки (без скоринки).
- Сметана (20%) – 4 ст.л.
- Жовтки – 4 штуки.
- Петрушка січена – 3 ст.л.
- Тертий хрін (можна з банки) – 2 ст.л.
- Сіль і лимонний перець – до смаку.
Рибне філе розрізуємо навпіл, солимо, перчимо, відкладаємо.
До подрібненого хліба додаємо жовтки, сметану, хрін, петрушку, солимо, перчимо, добре вимішуємо до однорідності.
Хлібну масу викладаємо на підготовану рибу, злегка притискаємо.
Ставимо форму з рибою в розігріту до 190 градусів духовку на 30-35 хвилин.
Смачного!