Суботній рецепт. Камамбер, запечений з інжиром та грушею

Якщо шукаєте ідеальну осінню закуску, спробуйте запечений камамбер з інжиром та грушею. Це проста страва з благородними інгредієнтами, яка здатна здивувати своєю елегантністю та смаком.

Поєднання соковитих фруктів, ніжного сиру, меду та горіхів створює гармонійний букет смаків, який ідеально пасує до вечірнього келиха вина або теплого чаю. Запікається всього за 15 хвилин, а варіації з добавками дозволять легко адаптувати рецепт під свій настрій та бажання.

Готуйте з задоволенням і створюйте свої смачні осінні моменти!

Інгредієнти (порція на двох):

  • 1 соковита груша
  • 6 шт. інжиру
  • Сир брі або камамбер
  • Волоські горіхи
  • Мед
  • Тимʼян

Приготування:

1. Наріжте грушу та інжир.

2. Викладіть фрукти на деко, додайте шматочки сиру.

3. Посипте волоськими горіхами та трохи тимʼяну.

4. Полийте медом для додаткової солодкості.

5. Запікайте при 200°C протягом 15 хвилин.


Секрет цієї закуски – можливість експериментувати!

Спробуйте додати хрусткі фісташки, журавлину, малину або свіжу руколу, прашутто чи хамон.

Подавайте страву гарячою – вона ідеальна до осіннього чаю або…. келиха білого вина. Ми заслужили.


Хочете швидше дізнаватися про найцікавіші і найважливіші новини?
Приєднуйтесь до наших каналів:
- в TELEGRAM
- у VIBER
- в 
INSTAGRAM
Тут тільки найактульніші відео, новини та історії Чернігова!