
09:03, 20 січня 2024 р.
Субоній рецепт: пляцок з печива без випічки

Дуже смачний, ніжний і легкий десерт при мінімумі ваших зусиль і з найпростіших продуктів. Найдивніше те, що за смаком це дійсно справжнісінький пляцок.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- печиво з какао – 300 г.
- крем сир – 250 г.
- сметана – 250 г.
- цукор – 100 г.
- желатин – 1 ст.л.
- вода – 75 мл.
- Шоколад для декору
Для крему висипаємо столову ложку желатину в воду і залишаємо на кілька хвилин набухати. Набряклий желатин потрібно перекласти в каструльку і поставити на маленький вогонь. Желатин дуже швидко розчиняється. Процідити і відставити в сторону.
У блендері збити сир, сметану і цукор, щоб вийшов ніжний однорідний крем без крупинок сиру. Влити туди ж желатин і перемішати. Крем вийде рідкий, так і повинно бути.
Збираємо пляцок: викласти в форму печиво, щоб закрити дно, залити печиво кремом. Потім викласти ще шар печива, знову залити кремом. Так повторюємо ще раз. Разом виходить 3 шари печива і 3 шари крему.
Накрити форму харчовою плівкою і поставити в холодильник на кілька годин. Можна зробити ввечері і залишити на ніч. Крем добре просочує печиво і воно стає м’яким, як справжні коржі.
Залишилося прикрасити торт натертою шоколадкою і ось вона – смачна краса)
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
11:15, 19 березня
1
12:39, 18 березня
live comments feed...