Новини компаній
14:32, 24 червня
Прохолодні десерти з морозивом: три цікаві рецепти
Новини компаній
Погодьтесь, літо – саме той час, коли серед десертів хочеться обрати щось не лише смачне, а й освіжаюче. А що як не морозиво підходить для цього на усі 100%. Купити морозиво – це завжди просто та швидко, а якщо зробити його складовою цікавого десерту? Саме для тих, хто шукає цікаві поєднання смаків у десертах та простий їх спосіб приготування, ТМ «Ласунка», компанія, що є провідним виробником морозива в Україні, має для вас три чудових рецепти, які точно стануть насолодою вашого літа.
Шоколадний фондан з морозивом
Інгредієнти:
- 150 г чорного шоколаду (70% какао)
- 150 г вершкового масла
- 150 г цукру
- 3 яйця
- 30 г борошна
- 20 г какао-порошку
- 10 г ванільного цукру
- сіль
- ванільне морозиво ТМ «Ласунка» для подачі
Рецепт приготування:
- Присипте форми для фондана (діаметром близько 8-10 см) какао-порошком.
- Розтопіть на водяній бані шоколад разом з маслом до отримання однорідної суміші. Зніміть з вогню та залиште трохи охолонути.
- У мисці збийте яйця разом з цукром та ванільним цукром до однорідності.
- Додайте розтоплений шоколад з маслом та знову добре перемішайте.
- Поступово просійте какао-порошок, борошно та сіль у миску з тістом. Змішуйте до отримання однорідної консистенції.
- Увімкніть розігріватися духовку до 200°C.
- Розлийте тісто в підготовлені форми та відправте випікатися протягом 10-12 хвилин. Центр фондану повинен залишитися рідким.
- Дістаньте фондан з духовки та залиште трохи охолонути.
- Подавайте з кулькою ванільного морозива. Смачного!
Морозиво брикет з печивом
Інгредієнти:
- 250 пломбіру ТМ «Ласунка»
- 150 г шоколадного печива
Рецепт приготування:
- Зачекайте, поки морозиво трохи підтане, щоб його можна було легко формувати.
- Візьміть один шматочок шоколадного печива. Покладіть на нього приблизно 1-2 столові ложки морозива (залежно від розміру печива).
- Покладіть друге печиво зверху морозива, щоб утворити сендвіч.
- Легко притисніть, аби морозиво рівномірно розподілилося між двома шматочками печива.
- Примітка: за бажанням можна обваляти бічні сторони сендвіча у тертому шоколаді
- Відправте сендвічі на декілька годин у морозильник, щоб морозиво стало більш твердим та краще тримало форму.
Яблучний крамбл з морозивом
Інгредієнти:
- 2-3 середні яблука
- 150 г цукру
- 150 г борошна
- 75 г масла (холодного, нарізаного на кубики)
- 1 ст. л лимонного соку
- 1 ч. л молотої кориці
- сіль
- ванільне морозиво ТМ «Ласунка» для подачі
Рецепт приготування:
- Очистіть яблука від шкірки, видаліть серцевину та наріжте на невеликі кубики.
- Перемішайте нарізані яблука з 50 г цукру, ½ ч. л молотої кориці та лимонним соком.
- В окремій мисці змішайте муку, 100 г цукру, ½ ч. л кориці та дрібку солі.
- Додайте нарізане холодне масло та розітріть до отримання великих крихт.
- Увімкніть розігріватися духовку до 180°C.
- Викладіть яблучну суміш в керамічну форму для запікання.
- Рівномірно розподіліть крамбл зверху яблучного шару.
- Випікати крамбл приблизно 30-35 хвилин, або доки верх стане золотистим та хрустким.
- Подавайте яблучний крамбл гарячим або теплим разом з кулькою ванільного морозива.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
14:30
Спецтема
Оголошення
14:02, 23 грудня
21
11:35, 26 грудня
16:36, 22 грудня
17:22, 18 грудня
live comments feed...