09:01, 6 липня 2024 р.
Суботній рецепт: лінива кабачкова ікра в пароварці
Пропонуємо рецепт смачної кабачкової ікри в пароварці. Такий рецепт можна назвати – лінивою кабачковою ікрою. Просто закинути помиті овочі в пароварку та довести до готовності, подрібнити блендером та додати спеції – ікра готова!
Інгредієнти
- кабачок – 1 штука (приблизно 2,5 кг в неочищеному вигляді).
- цибуля – 2 штуки.
- морква – 3 штуки.
- помідор – 2 штуки.
- сіль – 2 ч.л.
- цукор – 4 ч.л.
- перець чорний.
- лист лавровий – 1 штука.
- олія – 2 ст.л.
Спосіб приготування
Беремо найбільший кабачок, чистимо, ріжемо на 4 частини, видаляємо насіння. (Пропорції компонентів можна варіювати за смаком). Чистимо цибулю та моркву, викладаємо в пароварку, туди ж кладемо помиті помідори, очищені кабачки. Включаємо пароварку на 1 годину 15 хв.
Коли пароварка вимкнеться, викладаємо всі овочі на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Знімаємо шкірку з помідора. Далі пробиваємо всі овочі блендером, додаємо сіль цукор спеції (якщо густо можна додати рідину, що стекла з овочів), олію, доводимо до кипіння постійно помішуючи.
Абсолютно дієтична ікра готова.
Смачного!
Хочете швидше дізнаватися про найцікавіші і найважливіші новини?
Приєднуйтесь до наших каналів:
- в TELEGRAM
- у VIBER
- в INSTAGRAM
Тут тільки найактульніші відео, новини та історії Чернігова!
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Спецтема
Оголошення
10:57, Сьогодні
10:31, 10 січня
00:00, Вчора
10:57, Сьогодні
10:57, Сьогодні
live comments feed...