• Головна
  • Суботній рецепт: салат з молодої картоплі
09:04, 27 липня 2024 р.

Суботній рецепт: салат з молодої картоплі

Суботній рецепт: салат з молодої картоплі

Ніжна молода картопелька, хрустка редиска і ароматна рибка – все це дуже смакуватиме у ситному салаті з неймовірно смачною заправкою. Заправки пропонуємо зробити побільше, хай салатик буде соковитим.


Інгредієнти

  • Картопля (молода) – 6 штук середнього розміру.
  • Форель (або будь-яка червона копчена рибка) – 100 г.
  • Редиска – 50 гр
  • Листя салату – 50 гр
  • Соєвий соус – 2 ст.л.
  • Оливкова олія – 6 ст.л.
  • Гірчиця (зернова) – 1 ч.л.
  • Сік лимонний – 2 ст.л.
  • М’ята, кінза, петрушка, перець чорний, перець чилі (за смаком)


Приготування

Відварюємо молоду картоплю в підсоленій воді до готовності. Слідкуємо, щоб картопля не розварилася.

Поки вариться картопля, готуємо соус. Змішуємо лимонний сік, зерна гірчиці, оливкову олію і соєвий соус.

З картоплі зливаємо воду і половину заправки виливаємо в гарячу картопельку, додаємо дрібно посічений перець чилі (гостроту регулюйте за смаком).

Редиску ріжемо тонкими кружечками і маринуємо у решті заправки. Копчену червону рибку нарізати кубиками (мова йде про філе).

Листки салату рвемо руками, поливаємо заправкою, перчимо, перемішуємо. На салат викладаємо мариновану редиску і кубики риби, зверху викладаємо грубо порізану картоплю, посипаємо січеною зеленню (кінза, петрушка, м’ята).

Салат готовий! Смачного!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рецепт #салат #молода картопля #редис #червона риба
Оголошення
live comments feed...