09:04, 27 липня 2024 р.
Суботній рецепт: салат з молодої картоплі
Ніжна молода картопелька, хрустка редиска і ароматна рибка – все це дуже смакуватиме у ситному салаті з неймовірно смачною заправкою. Заправки пропонуємо зробити побільше, хай салатик буде соковитим.
Інгредієнти
- Картопля (молода) – 6 штук середнього розміру.
- Форель (або будь-яка червона копчена рибка) – 100 г.
- Редиска – 50 гр
- Листя салату – 50 гр
- Соєвий соус – 2 ст.л.
- Оливкова олія – 6 ст.л.
- Гірчиця (зернова) – 1 ч.л.
- Сік лимонний – 2 ст.л.
- М’ята, кінза, петрушка, перець чорний, перець чилі (за смаком)
Приготування
Відварюємо молоду картоплю в підсоленій воді до готовності. Слідкуємо, щоб картопля не розварилася.
Поки вариться картопля, готуємо соус. Змішуємо лимонний сік, зерна гірчиці, оливкову олію і соєвий соус.
З картоплі зливаємо воду і половину заправки виливаємо в гарячу картопельку, додаємо дрібно посічений перець чилі (гостроту регулюйте за смаком).
Редиску ріжемо тонкими кружечками і маринуємо у решті заправки. Копчену червону рибку нарізати кубиками (мова йде про філе).
Листки салату рвемо руками, поливаємо заправкою, перчимо, перемішуємо. На салат викладаємо мариновану редиску і кубики риби, зверху викладаємо грубо порізану картоплю, посипаємо січеною зеленню (кінза, петрушка, м’ята).
Салат готовий! Смачного!
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
live comments feed...