
09:01, 12 квітня
Суботній рецепт: булочки з сиром

Цей простий рецепт дозволить вам створити ідеальну випічку для чаювання або кавування. З додаванням холодного молока тісто вийде особливо повітряним.Спробуйте ці легкі у приготуванні, але такі смачні булочки, і вони точно стануть вашим улюбленим домашнім десертом!
Інгредієнти
- 450 г - борошна;
- 18 г - свіжих дріжджів;
- 150 мл - молока;
- 2 ст. л. - цукру;
- 1 ч. л. - ванільного цукру;
- 1/3 ч. л. - солі;
- 1 - яйце;
- 100 г - вершкового масла.
Начинка:
- 250 г - кисломолочного сиру;
- 1 ст. л. - цукру;
- 1 ч. л. - ванільного цукру;
- 1 - яєчний жовток;
- 100 г - сухофруктів.
Опара:Змішати 150 мл холодного молока, 18 г дріжджів, 3 ст. л борошна та 1 ст. л цукру.Залишити на 10-15 хвилин у теплому місці до появи піни.
Тісто:Додати до опари 1 ст. л цукру, 1 ч. л ванільного цукру, дрібку солі, 1 яйце, 100 г розтопленого вершкового масла.Поступово додати борошно, вимішуючи м'яке та еластичне тісто.Залишити тісто в змащеній олією мисці на 1 годину для підйому.
Начинка:Залити 100 г сухофруктів гарячою водою на кілька хвилин.Змішати кисломолочний сир, 1 ст. л цукру, 1 ч. л ванільного цукру та жовток.Додати сухофрукти до сирної маси.
Формування булочок:Розділити тісто на 16 частин.Розкачати кожну частину, зробити надрізи, покласти начинку та сформувати булочки.Викласти у змащену форму, залишити на 15-20 хвилин для підйому.
Випікання:Посипати булочки сухофруктами та цукатами, змастити жовтком з молоком.Випікати при 180 градусах 25-30 хвилин.Змастити готові булочки розтопленим вершковим маслом.Смачного!
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
12:21, 7 квітня
00:00, 18 квітня
live comments feed...