11:00, 20 жовтня 2019 р.
Чи багато часу чернігівці витрачають на приготування їжі?
У кожного з нас свої кулінарні вподобання. Хтось полюбляє щось гостреньке, а комусь подобається кисло-солодкий смак їжі. Проте всі ми любимо смачно попоїсти і в кожного є своя улюблена страва, можливо навіть із дитинства. Але щоб гарно пообідати або ж повечеряти, то треба цю смакоту ще приготувати.
Саме тому напередодні Міжнародного дня кухаря та кулінара, 20 жовтня, ми вирішили поцікавитись у чернігівців, скільки вони витрачають свого часу на приготування їжі, чи подобається їм готувати та чи не жалкують вони свого вільного часу, аби насолодитись улюбленими домашніми стравами.
Олександр, безробітний:
– Готуємо ми щодня, тому, напевно, по кілька годин на день проводимо за приготуванням їжі точно. Найдовше, що ми можемо готувати, так це крильця, запечені в духовці, або ж карбонару зі свіжим соусом. Решта ж доволі легкі страви, які не так і багато часу займають.
Вечеряємо ми переважно вдома, а ось на обід можемо і в місті десь сісти перекусити. Але ми не спеціально ходимо в той же ресторан, аби не готувати вдома. Абсолютно не жалкуємо часу на приготування смачної їжі, бо результат завжди нас задовольняє.
Наталя, студентка:
– Ну, години три в день я витрачаю на приготування їжі. Не готую якісь вишукані страви, але за плитою знаходжусь плюс-мінус кілька годин.
Мені готувати подобається, тому і не шкодую часу на це. Це ж круто, коли від одного приготування їжі ти вже отримуєш задоволення.
Якщо обирати між домашньою вечерею та рестораном, я краще оберу поїсти вдома. Найсмачніше у мене виходить борщ. Усе за класичним рецептом та без особливих вишукувань.
Олена, пенсіонерка:
– Звичайно я багато часу приділяю приготуванню їжі. На день це десь години три виходить. Довгенько готую, бо це ж треба приготувати сніданок, обід та вечерю.
Взагалі готувати люблю, але все ж таки витрачання такої кількості часу на це викликає певний жаль. Я думаю, що вже треба якось змінювати свій раціон та готувати більш прості страви. На цьому і зекономимо свій дорогоцінний час.
Микола, викладач:
– Сумарно я за день готую години дві, не більше. Найбільше часу витрачаю на приготування обіду, але все залежить від того, як ми з дружиною домовимось з цього приводу. Адже ми обов’язки по кухні ділимо приблизно порівну.
Найбільше мені вдаються мої якісь фірмові сніданки, та є кілька рецептів смачних супів. Але якщо була б можливість не готувати, то я з радістю цим би не займався. Не завжди хочеться стільки часу витрачати саме на приготування їжі. Я краще рідко, але дуже смачно буду готувати для своїх рідних, так би мовити, під натхнення.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
19:24, 21 листопада
00:00, 22 листопада
00:00, 19 листопада
09:42, 15 листопада
19:24, 21 листопада
live comments feed...