08:53, 25 січня
Суботній рецепт: печиво "Каштани"
Печиво "Каштани" – це чудова альтернатива "Горішкам", добре знайомим усім з дитинства. Це нове бачення десерту, для приготування якого потрібно мати ту саму форму, що й для "Горішків".
Як приготувати печиво "Каштани", в Instagram розповіла фудблогерка з ніком tallykoroleva. У результаті ви отримаєте надзвичайно смачний десерт, що своїм зовнішнім виглядом прикрасить будь-яке чаювання, пише OBOZ.ua.
Оригінальне печиво ''Каштани'': прикрасить будь-яке чаювання
Інгредієнти для тіста
- Вершкове масло кімнатної температури – 170 г;
- Яйця – 2 шт.;
- Цукор – 200 г;
- Сіль – дрібка;
- Сметана – 150 г;
- Сода – ½ ч. л.;
- Борошно – 550-600 г;
- Ванільний цукор.
Інгредієнти для начинки
- Крем-сир;
- Вершкове масло;
- Згущене молоко.
Інгредієнти для глазурі
- Шоколад – 100 г;
- Олія – 2-3 ст. л.
Спосіб приготування
1. Готуємо тісто. У чашу міксера покласти вершкове масло кімнатної температури. Збити його в піну.
2. Додати цукор, а потім яйця.
Оригінальне печиво ''Каштани'': прикрасить будь-яке чаювання
3. Продовжуючи збивати, додаємо сметану, ваніль.
4. Борошно просіяти разом із содою та додати до маси в міксер. Замісити тісто.
5. Готуємо начинку. Поєднуємо та змішуємо до однорідності всі інгредієнти у пропорції 1:1:1.
Оригінальне печиво ''Каштани'': прикрасить будь-яке чаювання
6. Готуємо глазур. Шоколад розтоплюємо на водяній бані та змішуємо з олією.
7. Випікаємо "Каштани" у формі для "Горішків", всередину кожної половинки викладаємо начинку.
Оригінальне печиво ''Каштани'': прикрасить будь-яке чаювання
8. Занурюємо печиво у глазур і присипаємо крихтою від вафельних коржів.
Смачного!
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
18:04
Вчора
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
live comments feed...